Apogeo
Reklama

KPMG Data Festival 2023 odhalí Tajemství datového podsvětí

06.09.2023, Autor: Z blogosféry

0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
KPMG Data Festival 2023 odhalí Tajemství datového podsvětí

KPMG Data Festival 2023 proběhne v pátek 6. října od 9 do 18 hodin v Rajské budově Vysoké školy ekonomické v Praze. Šestý ročník akce nese podtitul Tajemství datového podsvětí a datové nadšence seznámí s aktuálními trendy a tématy z oblasti datové analytiky.

Unikátní akce pro zájemce o problematiku dat a všeho, co s nimi souvisí, nabízí celodenní program s řadou témat o využití dat, AI, BI, Data Science či Machine Learningu. Podtématy letošního ročníku jsou Démoni AI a GPT, 50 odstínů datové šedi a Záhada datového skladu.  

„Data Festival jsme vytvořili před sedmi lety za účelem popularizace datové analytiky. Jeho cílem je seznámit všechny datové nadšence s různou úrovní znalostí s aktuálními tématy, kterými se dataři ve startupech i velkých firmách aktuálně zaobírají. Letos tak mnoho přednášek a workshopů nevynechá téma umělé inteligence, které v posledních měsících rezonuje nejen v datařských kruzích. Já sám se ze všeho nejvíc těším na soutěž Peklo vizualizace, kterou pro účastníky chystáme poprvé,“ říká zakladatel festivalu Ota Novotný. 

Vedle titulárního partnera KPMG se na akci, jako industry partner podílí ŠKODA Auto, který v rámci workshopu představí Big Data nástroj Splunk. Komerční banka jako technologický partner pohovoří o komunikaci s klienty pomocí chatbotů, voicebotů a e-mailbotů, a hlavní partner ČSOB odhalí, jak lze využít umělou inteligenci k prevenci praní špinavých peněz. Mezi dalšími partnery se letos objeví Addvery, Billigence, Česká spořitelna, FEG, IBM, Livesport, Raiffeisenbank, Newton Media a Sazka. Celkem se na programu festivalu bude podílet více než 40 společností. 

„Jsme nadšení z rostoucího zájmu o KPMG Data Festival ze stran firem i účastníků. Mám radost z vracejících se hostů, což je pro nás potvrzení, že jdeme správnou cestou. Zároveň mě těší zájem nových společností, díky kterým je program akce mimořádně pestrý. Chystáme také spoustu novinek a věříme, že opět překonáme počet registrací a snad i očekávání všech návštěvníků,“ dodala ředitelka festivalu Kamila Rychtaříková.

Jeden z největších datových festivalů u nás pořádá vzdělávací platforma Data a Business ve spolupráci s FIS VŠE a podnikatelským akcelerátorem xPORT VŠE Business Accelerator. Registrace k účasti na akci budou spuštěny 12. září a proběhnou prostřednictvím partnerské platformy Happenee. Vstup je zdarma. 

Foto + Zdroj: Data & Business s.r.o.


Sdílet
Hodnotit
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Doporučujeme

Aktuálně k od zítřka novým pravidlům pro osobní bankroty

30.09.2024, Autor: Z blogosféry

Od 1. října 2024 začnou platit nová pravidla pro osobní bankroty. Česká advokátní komora má zájem informovat veřejnost pravdivě, objektivně a vyváženě o problematice dluhů. Uspořádala proto den před účinností novely tiskovou konferenci, na které představila změny, které dopadají na spotřebitele, živnostníky a jejich věřitele.

Premiér Fiala: Do rekonstrukce Ukrajiny se i díky podpoře vlády zapojuje stále více českých firem

04.07.2024, Autor: Z blogosféry

České firmy se i díky podpoře vlády a vládních institucí častěji zapojují do rekonstrukce válkou zdevastované Ukrajiny. Naše podniky se významně podílejí mimo jiné na obnově energetické soustavy napadené země. Dodávkami kogeneračních jednotek, které vyrábí elektrickou energii a teplo, pomáhají Ukrajině zvládnout kritickou energetickou situaci.

e-news.cz - kurzy
Apogeo
e-news.cz - kurzy
Sazka reklama
e-news.cz - kurzy
e-news.cz - kurzy
Reklama

MŽP: Sněmovna schválila zákon o veřejné hydrometeorologické službě. Ten zpřístupní online data o počasí, klimatu, kvalitě vody a ovzduší

27.06.2024, Autor: Z blogosféry

Sněmovna schválila zákon o veřejné hydrometeorologické službě. Ten zpřístupní online data o počasí, klimatu, kvalitě vody a ovzduší. Díky zákonu nově vznikne databáze s otevřenými daty, která bude přístupná online všem občanům. Data tak bude možné získat jednoduše, rychle a zdarma.

NEWTON University: Děti „afghánských tlumočníků“ úspěšně zakončily první rok studia

19.06.2024, Autor: Z blogosféry

NEWTON University nabídla bezplatné studium dětem tlumočníků, kteří pomáhali českým vojákům při nasazení v Afghánistánu hned v prvních dnech po jejich evakuaci ze země. „S velkým znepokojením sledujeme poslední vývoj v Afghánistánu. Ještě více nás ale znepokojuje liknavost vlády kolem evakuace tlumočníků, kteří pomáhali českým vojákům a českým občanům při jejich práci,” stálo v prohlášení NEWTON University z roku 2021.

WITTE Automotive dále expanduje v Ostrově na Karlovarsku. Nový průmyslový park přinese stovky pracovních míst

17.06.2024, Autor: Renáta Lucková

V Ostrově u Karlových Varů, v novém průmyslovém parku Panattoni Park Ostrov South, začala stavba budovy s rozlohou 65 000 metrů čtverečních. Prvním nájemcem bude mezinárodní výrobní společnost WITTE Automotive Czechia, která se specializuje na vývoj a výrobu systémových řešení pro automobilový průmysl. Developerem projektu je společnost Panattoni, investorem pak fond Accolade. Dokončení je v plánu na rok 2025.

e-news.cz - kurzy
Sazka reklama
Apogeo
e-news.cz - kurzy
e-news.cz - kurzy
e-news.cz - kurzy
Reklama

Od letních festivalů, až po roadshow. CzechInvest podpoří téměř 150 akcí zaměřených na podporu podnikání u mladých lidí 

12.06.2024, Autor: Z blogosféry

Soutěže, workshopy, letní festivaly či inspirativní kempy. Agentura CzechInvest prostřednictvím projektu Podpora podnikavosti pořádá či spoluorganizuje desítky akcí během letošního roku zaměřených na podporu podnikání u mladých lidí po celém Česku. Tento krok je součástí širšího úsilí agentury posílit podnikatelského ducha mezi mladou generací a napomoci rozvoji inovativních startupů. 

FINfest 2024 vypukne 16. 9. 2024 v Praze. V inovovanémpojetí a s nabitým programem

29.05.2024, Autor: red

Největší nezávislá konference pro finanční profesionály FINfest 2024 představí v pražském kongresovém centru hotelu Clarion atraktivní program plný inovací. Návštěvníky čeká množství inspirativních stand up show, duelů, panelových diskusí, workshopů a dalších inovativně pojatých formátů.

Dětský den rybářských slavností slibuje zábavu, dobrodružství a bohatý program

28.05.2024, Autor: Z blogosféry

V sobotu 1. června bude jezero Katlov nedaleko Červených Janovic opět svědkem unikátní akce. Od 9 hodin se zde bude konat již po osmé Dětský den rybářských slavností s Jakubem Vágnerem a Rádiem Blaník. Můžete se těšit na zábavný a vzdělávací program pro celou rodinu a kompletní vstupné zdarma. Program se bude konat za každého počasí.

e-news.cz - kurzy
e-news.cz - kurzy
Sazka reklama
e-news.cz - kurzy
e-news.cz - kurzy
Apogeo
Reklama

V Praze se na konferenci FinTech Roadmap´24 opět sejdou největší osobnosti česko-slovenské FinTech scény

18.04.2024, Autor: red

Prostory Václavák 22 v Praze budou ve čtvrtek 16. května hostit největší české a slovenské experty v oblasti finančních technologií. V rámci třetího ročníku businessové konference FinTech Roadmap´24 se na jednom místě potkají zakladatelé, C-level a nadšení zaměstnanci FinTechů, zástupci technologicky zaměřených bank i řada start-upistů.

e-news.cz - kurzy
Sazka reklama
Apogeo
e-news.cz - kurzy
e-news.cz - kurzy
e-news.cz - kurzy
Reklama